Liity jäseneksi

SRRA:n jäsenenä tuet suomalaista Circuit Racingia

– Ajajayhdistyksen ensisijaisena tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana ja linkkinä muun muassa Suomen Moottoriliiton ja lajiryhmän suuntaan.

– SRRA on järjestänyt tai osallistunut kumppanien kanssa useina vuosina ajoharjoittelupäivän tai -päivien järjestelyihin Suomen moottoriradoilla.

– Lisäksi ylläpidämme nettisivuja ja RR-foorumia, järjestämme kauden päättäjäiset ja palkintojenjaon sekä haemme kilpaluokille kummeja eli luokkasponsoreita.

Perusjäseneksi pääset edulliseen 30 euron vuosihintaan.

Perusjäsenyyden jäsenmaksulla saat halutessasi etuutena Motorsport Racing ry:n jäsenyyden. Motorsport Racing ry on yksi Suomen Moottoriliiton jäsenkerhoista. Kilpailijalisenssin saadaksesi sinun tulee kuulua johonkin Suomen Moottoriliiton jäsenkerhoon. Circuit Racing -kilpailuihin osallistuaksesi sinun täytyy toki suorittaa myös ajajatutkinto.

Kannattajajäseneksi pääset 100 euron vuosihintaan, jolloin saat lisäksi nimesi SRRA:n ”Wall of Fameen”. Toki saat tukea SRRA:n toimintaa suuremmallakin summalla. Ylärajaa kannattajajäsenmaksulle ei ole.

Täytäthän yhteystiedot huolellisesti, jotta jäsenrekisterimme tiedot olisivat oikein.

MIKÄLI JÄSENEKSI LIITTYMISESSÄ ON ONGELMIA, LOMAKE EI TOIMI TAI MUUTA VASTAAVAA, LÄHETÄ ASIASTA SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN srra.hallitus@outlook.com

Liity jäseneksi heti!

Jäsenet uusi