SML – CR-lajiryhmä tiedottaa 3.9.2021

CR-kauden 2022 suunnittelu aloitettu

Lajiryhmä on aloittanut kauden 2022 suunnittelun, vaikka viimeinen kisa on vielä kuluvaa kautta ajamatta. Kaudella on ilmennyt haasteita, joiden korjaamiseksi tulee aloittaa toimenpiteet välittömästi. Useiden haasteiden taustalla on vallitseva tilanne, mutta joidenkin osalta yksinkertainen tiedon puute on aiheuttanut ongelmia.

Tämän vuoksi allekirjoittanut yhdessä lajiryhmän ja SML:n kanssa on päättänyt järjestää kaikille CR-lajista kiinnostuneille henkilöille avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden. Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksen kautta 22.9.2021 klo 18.00 alkaen.

Kutsummekin nyt kaikki lajin parissa toimivat henkilöt mukaan. Tilaisuudessa on tarkoitus avata avoimesti kaikki taustatekijät lajista, sen rakenteista sekä kilpailuiden järjestämisestä. Tavoitteena on ottaa iso askel kohti yhteneväistä lajikenttää ja sitä kautta parempaa tulevaisuutta Circuit Racingille Suomessa.

Linkki kokoukseen: CR lajikokous

SRRA on julkaissut lajiryhmän pyynnöstä lyhyen kyselyn kuljettajille. Kannustankin kaikkia nykyisiä, entisiä ja tulevia kuljettajia vastaamaan kyselyyn. Se antaa lajiryhmälle lisää eväitä tulevan kauden suunnittelulle.

Säännöt kaudelle 2022

Suomen Moottoriliiton antamien aikataulujen puitteissa lajiryhmä pyrkii lukitsemaan säännöt kaikkien luokkien osalta lokakuun 2021 aikana. Mikäli kuljettajilla on esittää muutoksia sääntöihin, tulee ne esittää lajiryhmän pyynnöstä SRRA:lle syyskuun aikana. SRRA koostaa esitykset lajiryhmälle käsiteltäväksi.

CR-lajiryhmän puolesta,

Niko Kantola
lajipäällikkö
rr.lajiryhma@moottoriliitto.fi

Lähde: https://www.moottoriliitto.fi/site/assets/files/1275/tiedote_03092021.pdf